Menu

sYMBIO producten

Uniflona producten

SYMBIO

 

Voedingssupplementen op basis van kruiden, vitamines en mineralen.

 

Symbio is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring, gespecialiseerd in natuurlijke voedingssupplementen en plantenextracten. Onze producten zijn zowel verkrijgbaar in capsules, tincturen als onder vorm van siropen.

 

 

Eén met de natuur.

De knowhow van Symbio ligt in ons familiaal erfgoed, het kwam tot stand door zelf de handen uit de mouwen te steken. In de jaren ’80 werden onze kruiden nog op onze eigen velden gekweekt, rekening houdend met hun natuurlijk kader (volle zon, halfschaduw, …) en de meest geschikte grondsoort, essentieel voor de kwaliteit van de plant. Op termijn werd het een onhaalbare kaart om eigenhandig deze arbeidsintensieve handelingen te blijven uitvoeren. We gingen we op zoek naar gespecialiseerde partners die op natuurlijke wijze kweekten en ons grondstoffen konden leveren die voldeden aan onze normen. Tot op vandaag kunnen we je hierdoor een eerlijk én een 100% natuurlijk product garanderen;  zonder enig gebruik van additieven: zonder bewaarmiddelen, vulstoffen, kleurstoffen noch smaakstoffen.

 

Oude recepten.

Naast onze ervaring zijn onze samenstellingen, die volgens oude recepten ambachtelijk ontwikkeld werden, onze sterkste troef. Dit is wat onze producten zo uniek en zeldzaam maakt. Door het gebruik van planten van een natuurlijke kwaliteit zijn de kleur en de smaak van onze tincturen soms sterk uitgesproken. Dit is het gevolg van de hoge concentratie aan werkzame inhoudsstoffen en etherische oliën die in deze planten aanwezig zijn. Voor onze klanten is dit meteen ook een merkbare en zichtbare garantie van kwaliteit.

 

Adviseren.

We trachten onze klanten altijd zo goed mogelijk te ondersteunen en voorzien in uitgebreide documentatie en technische fiches. Onze productcatalogus lost ongetwijfeld al vele vragen voor u op, maar weet dat we steeds te uwer beschikking staan om u te adviseren bij al uw specifieke noden en vragen, ook online en telefonisch.

 

Milieu.

Daarnaast zijn we als bedrijf dat met natuurproducten werkt, zeer begaan met het milieu. Uit respect voor de ecosystemen en de biodiversiteit in de bossen gebruiken we geen kartonnen doosjes rond onze producten. We gaan ervan uit dat zelfs de mooiste verpakking niets bijdraagt aan de kwaliteit van onze producten. De nodige informatie vindt u op het etiket zelf, zonder hierbij in te boeten aan duidelijkheid en volledigheid.

 

… en dan bijna nog vergeten vermelden dat U bij ons kan rekenen op een snelle levertermijn, zodat U zelf ook al uw klanten op een snelle en efficiënte manier van hun kwaliteitsproducten kan voorzien. 

 Openingsuren
Ma - do :        8u - 12u / 12u30 - 17u
vrij : 8u - 12u30
zat - zon: Gesloten

promoties

We geven regelmatig promoties op onze voedingssupplementen. Inschrijven op promoties kan via de nieuwsbrief of neem regelmatig een kijkje op deze pagina voor nieuwe promoties.

Lees meer
Symbio, Meerlaanstraat 24, 9860 Oosterzele - Belgium, Ligging,Tel.: 09 360 37 18 Fax: 09 360 96 54,symbio@pandora.be, BTW BE0463 689 791 , Stratenplan